Skip to content

Wat kost eikenprocessierups bestrijden bij de experts van BOFA Hoveniers?

Bent u op zoek naar betaalbare bestrijdingsexperts die u helpen met de processierups bestrijding bij uw vakantiepark of bij u thuis? Een processierups kan namelijk een enorme plaag veroorzaken, vooral tijdens de zomermaanden. Stel uzelf eens de volgende vragen: ‘Bij welk bedrijf kan ik kosten besparen?’ en ‘Wat kost eikenprocessierups bestrijden mij nu eigenlijk?’. Op deze vragen kan BOFA Hoveniers u het goedkoopste en eerlijkste antwoord geven!

Bij BOFA Hoveniers betaalt u hoe dan ook een eerlijke prijs voor de diensten die wij verlenen. U kunt gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen zodat wij de situatie bij u kunnen komen bekijken. Processierups verwijderen vraagt uiterste precisie en daarbij komt veiligheid ook kijken. Deze aspecten staan daarom ook hoog bij ons in het vaandel. Kunnen wij een bestrijding eikenprocessierups voor u waarmaken? Plan een afspraak in via onze website.

Processierups bestrijding is essentieel

De bestrijding processierups is noodzakelijk om bijvoorbeeld uw kinderen deze zomer met een gerust hart buiten te kunnen laten spelen. Door de wind verspreiden de haren van de rups heel erg snel. Sommige mensen kunnen heel heftig reageren op de brandharen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Bij BOFA Hoveniers zijn we bereid deze situatie u uit handen te nemen. Eikenprocessierups preventief bestrijden doen wij geheel zonder het gebruik maken van gif. Door middel van onze professionele apparatuur hebben wij de mogelijkheid om de gehele plaag te verwijderen.

Antwoord op de vraag: ‘Wat kost eikenprocessierups bestrijden bij BOFA Hoveniers?’

De vraag ‘Wat kost eikenprocessierups bestrijden?’ kunt u gemakkelijk en eenvoudig beantwoorden door online een offerte bij ons aan te vragen. De precieze kosten verschillen namelijk per situatie. Gemiddeld liggen de processierups bestrijden kosten tussen de €250 en €350 per boom. Een volwassen rups kan tot wel 800.000 brandharen krijgen. Het voorkomen van verspreiding van deze haren is belangrijk, omdat klachten zoals zwellingen en huiduitslag zich kunnen voordoen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website

Hopelijk heeft u een duidelijk antwoord gekregen op de vraag: ‘Wat kost eikenprocessierups bestrijden?’. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Een afspraak maken kan bij ons al binnen 24 uur. Zo kunnen wij de plaag snel verwijderen. Daarnaast kunt u voor advies over het voorkomen van de processierups ook bij ons terecht. Neem contact met ons op via de website en vul een contactformulier in, wij nemen dan spoedig contact met u op.
Wat wij bieden

Scherpe tarieven

Jarenlang ervaring in het groen

Vrijblijvend advies op locatie

Binnen 24 uur een afspraak mogelijk

Verwijderen zonder gif

Professionele bestrijders