Skip to content

De eikenprocessierups preventief bestrijden door onze experts van BOFA Hoveniers

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat de eikenprocessierups zich weer razendsnel gaat verspreiden. Dat de plaag zich gaat verspreiden, wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom kunt u bij BOFA Hoveniers de eikenprocessierups preventief bestrijden! Zo komt u de zomer door zonder dat het schade heeft op uw gezondheid en die van de mensen uit de omgeving. Het wordt absoluut niet aangeraden om de processierups verwijderen zelf in handen te nemen. Schakel daarom altijd een bestrijdingsbedrijf in, zoals BOFA Hoveniers.   

Ons team bestaat uit bestrijdings experts die uw tuin, straat of kantoorpand zo snel en efficiënt mogelijk van de plaag ontzien door middel van een processierups bestrijding. Wij leveren een goede dienst tegen een scherp tarief. Daarnaast staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel, wij geven erg om de gezondheid van onze klanten. Het snel handelen van de bestrijding eikenprocessierups is daarom erg belangrijk.

Eikenprocessierups preventief bestrijden laat u gemakkelijk doen

U moet vooral alert zijn tijdens de zomermaanden voor de processierups. Vanaf de maanden mei tot en met juni brengen de brandharen van de rups het meeste risico met zich mee. In de maanden juli tot en met september worden deze haren nog eens verder verspreid. Daarom is bestrijding processierups voor, maar ook tijdens deze maanden van essentieel belang. De klachten die u kunt krijgen zijn zwellingen, huiduitslag, jeuk of rode ogen. Houd goed in de gaten of deze klachten afnemen. Mocht dit niet het geval zijn, raadpleeg dan altijd een arts.

Wat kost eikenprocessierups bestrijden als ik dit laat doen bij BOFA Hoveniers?

Processierups bestrijden kosten hoeven helemaal niet hoog te liggen als het aan BOFA Hoveniers ligt! Bij ons kunt u gemakkelijk op onze website inzicht krijgen in de kosten. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat de kosten gaan zijn. Wij garanderen een aantrekkelijk tarief tegen een goede, betrouwbare maar vooral veilige dienst. Eikenprocessierups preventief bestrijden kunt u volledig aan onze experts toevertrouwen! Wij bestrijden de rupsen zonder gebruik te maken van gif. Onze experts werken met speciaal apparatuur waarmee we de volledige plaag kunnen verwijderen.

Maak gemakkelijk een afspraak via onze website

Een ding is zeker, de eikenprocessierups preventief bestrijden kunt u het beste door een teams van experts laten doen. Wij nemen deze vervelende situatie graag uit handen. U kunt via onze website een afspraak maken zodat wij de situatie verder kunnen beoordelen. Onze afspraken vinden vaak al binnen 24 uur plaats! Bekijk onze website om in contact met ons te komen.
Wat wij bieden

Scherpe tarieven

Jarenlang ervaring in het groen

Vrijblijvend advies op locatie

Binnen 24 uur een afspraak mogelijk

Verwijderen zonder gif

Professionele bestrijders