Skip to content

Bestrijding eikenprocessierups, snel en secuur bestrijden door BOFA Hoveniers!

Ervaart u overlast van de eikenprocessierups in uw omgeving, maar weet u niet hoe u snel van deze plaag af kunt komen? De eikenprocessierups kan zich snel verspreiden, vooral in de zomerperiode. Laat de bestrijding eikenprocessierups over aan een van onze experts bij BOFA Hoveniers! Wij verzekeren u dat u binnen een mum van tijd geen last meer zult hebben van de processierups. Daarnaast geven wij u vrijblijvend advies op locatie.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van groen en natuur, kunt u van ons een goede en snelle service verwachten. Eikenprocessierups preventief bestrijden doen wij door middel van de plaag te verwijderen zonder gif. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze website om in contact te komen en uw afspraak in te plannen.

Bestrijding eikenprocessierups van BOFA Hoveniers

Het is belangrijk om te weten is dat het krijgen van klachten niet altijd hoeft te betekenen dat u in contact bent geweest met de processierups zelf. De klachten die kenmerkend zijn van deze rups zijn zwellingen, huiduitslag, jeuk en rode ogen. Naast deze klachten kunnen sommige mensen, die zeer gevoelig zijn voor de haren van de rups, in shock raken of zelfs blind worden. Mocht u een van deze klachten ervaren, schakel dan direct hulp in van onze bestrijdings experts. Wij zullen een bestrijding processierups snel in gang zetten. Bij ons kunt u vaak al binnen 24 uur terecht voor een afspraak.

Wat kost eikenprocessierups bestrijden nu eigenlijk?

U zult vast denken dat de kosten van de bestrijding eikenprocessierups erg prijzig zullen zijn, maar dat ligt heel erg aan de grootte van de plaag en bij welk bedrijf u de bestrijding laat verrichten. Bij BOFA Hoveniers gaan wij erg secuur te werk en bieden we vooral een veilige service aan tegen scherp tarief. Processierups bestrijden kosten kunt u gemakkelijk berekenen door een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website. Hierin komen de kosten duidelijk naar voren en komt u niet voor verrassingen te staan

Kom in contact met BOFA Hoveniers

Processierups verwijderen is dus enorm belangrijk voor uw gezondheid, maar ook voor de mensen in uw omgeving. Vooral in de lente, van mei tot en met juni, is de processierups een groot gevaar voor de gezondheid. Ons team van experts staat graag voor u klaar voor de bestrijding eikenprocessierups. Een processierups bestrijding bij BOFA Hoveniers kunt u vaak al binnen 24 uur met ons inplannen! Vraag een gratis offerte aan via de website of neem contact met ons op.
Wat wij bieden

Scherpe tarieven

Jarenlang ervaring in het groen

Vrijblijvend advies op locatie

Binnen 24 uur een afspraak mogelijk

Verwijderen zonder gif

Professionele bestrijders