Skip to content

Met de processierups bestrijding van BOFA Hoveniers bent u in no-time van de processierups af!

Heeft u last van de processierups bij u in de tuin of in de straat? In Nederland en België komt de processierups (ook wel eikenprocessierups genoemd) de afgelopen jaren helaas steeds vaker voor. Als u niet snel in actie komt tegen het bestrijden van de rups, ontstaat de kans dat de rupsen zich ontzettend snel voortplanten. Met temperaturen boven de 21 graden Celsius komen de eitjes sneller uit.

Processierups verwijderen mag u nooit zelf doen, omdat de kans op klachten van de huid zeer groot zijn. Dit wilt u natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen! Bij BOFA Hoveniers helpen wij u graag van dit probleem af door middel van een processierups bestrijding. Wij hebben als professionele bestrijders jarenlange ervaring op het gebied van de natuur en de overlast daarvan. Wij zorgen ervoor dat de plaag snel verwijderd wordt. Daarnaast kunt u ons om advies vragen zodra we bij u op locatie zijn.

De processierups bestrijding van BOFA Hoveniers

Het is belangrijk om de eikenprocessierups te bestrijden. U kunt namelijk klachten krijgen van de processierups, zonder dat u direct in contact bent geweest met de rups. De meest voorkomende klachten zijn zwellingen, huiduitslag, jeuk of rode ogen. Laat een processierups bestrijding daarom altijd over aan de professionals van BOFA Hoveniers! Onze processierups bestrijding voeren wij uit zonder dat wij gebruik maken van gif.

Kosten processierups bestrijden

De kosten om processierupsen te bestrijden kunnen erg oplopen, maar bij BOFA Hoveniers bent u verzekerd van een snelle service, veiligheid en de juiste bestrijding tegen de scherpste tarieven. Bij ons is het maken van een afspraak al binnen 24 uur mogelijk. Dit is erg voordelig, want zo bent u snel van de eikenprocessierupsen verlost en verminderen de kansen op gezondheidsklachten. Raadpleeg de huisarts als de klachten van de eikenprocessierups niet afnemen of juist toenemen.

Wat BOFA Hoveniers voor jou kan betekenen

Bij ons staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Bestrijding processierups vereist secuur werk. Daarnaast kunt u van ons vrijblijvend advies ontvangen op locatie om in de toekomst processierupsen tegen te gaan. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van processierups bestrijding? Een afspraak maken is al binnen 24 uur mogelijk. Zo kunnen wij de processierups verwijderen binnen 1 dag! Neem gemakkelijk contact met ons op via de website om een afspraak voor de processierups bestrijdingvan BOFA Hoveniers.
Wat wij bieden

Scherpe tarieven

Jarenlang ervaring in het groen

Vrijblijvend advies op locatie

Binnen 24 uur een afspraak mogelijk

Verwijderen zonder gif

Professionele bestrijders