Skip to content

Processierups bestrijden kosten: duur of valt het mee?

Een processierups bestrijding kan hoog oplopen in de kosten. Vaak wordt er per boom berekend wat de processierups bestrijden kosten zijn. Toch begrijpen wij bij BOFA Hoveniers als geen ander dat u niet voor verrassingen wilt komen te staan betreft de kosten van het bestrijden van de rups. Daarom kunt u van ons een eerlijk en aantrekkelijke prijs verwachten voor onze dienst. Wij begrijpen namelijk erg goed dat u snel van deze vervelende situatie af wilt en dat is ook terug te zien in onze prijzen. 

Bij BOFA Hoveniers kunnen we de plaag in uw omgeving al binnen 24 uur verwijderen. Een bestrijding processierups moet snel verholpen worden en daar zijn wij ons bewust van. Door onze flexibele bestrijdingsexperts worden de bomen in uw buurt snel weer veilig gemaakt. We raden het af om zelf actie te ondernemen, voor uw eigen veiligheid. Bent u benieuwd naar meer informatie over onze bestrijdingen? Kijk op de website of neem contact met ons op.

Processierups bestrijden kosten verschillen enorm

Wat kost eikenprocessierups bestrijden zal u zich misschien afvragen? Een schatting van wat de kosten ongeveer zijn is voor een processierups verwijderen is gemiddeld €250 tot €350 per boom. Het ligt er natuurlijk heel erg aan door welk bedrijf u de bestrijding laat uitvoeren. Daarbij komen ook nog andere processierups bestrijden kosten kijken, zoals de voorrijkosten en de kosten voor de apparatuur die gebruikt wordt. Sommige bedrijven verrekenen dit al in de kostprijs, waardoor u dus meer moet betalen voor de bestrijding. Om de juiste prijs voor uw situatie te bepalen, moeten we eerst zien met wat voor situatie we te maken hebben. Door middel van het opvragen van een offerte via onze website kunnen we de processierups bestrijden kosten berekenen. Wij willen graag de kosten laag houden voor onszelf, maar ook voor uw portemonnee.

Kom in actie tegen de eikenprocessierups

Eikenprocessierups preventief bestrijden is dus echt noodzakelijk zodra er overlast wordt ervaren. U wilt natuurlijk niet dat dit invloed gaat hebben op uw eigen gezondheid of die van uw naasten. Om veiligheid voor uw gezondheid te garanderen, werken wij tijdens het verwijderen van de rupsen met elektrische apparaten in plaats van met gif. Op deze manier weet u zeker dat de rupsen goed aangepakt zijn. Schakel de experts van BOFA Hoveniers in en u heeft binnen no-time weer een rupsvrije omgeving! Een afspraak maken kan gemakkelijk via onze site.

Wat wij bieden

Scherpe tarieven

Jarenlang ervaring in het groen

Vrijblijvend advies op locatie

Binnen 24 uur een afspraak mogelijk

Verwijderen zonder gif

Professionele bestrijders