Skip to content

Een bestrijding processierups laten uitvoeren door een erkend bestrijdingsbedrijf!

Bent u op zoek naar een erkend bestrijdingsbedrijf voor de bestrijding processierups? Overlast hebben van de processierups kan erg schadelijk zijn voor de gezondheid van u en uw naasten uit de omgeving. Processierups bestrijding is daarom van essentieel belang. De processierups komt voornamelijk voor op eikenstammen, daarom wordt de rups ook wel de eikenprocessierups genoemd. Tegenwoordig komen de rupsen overal voor: in parken, bij kantoren en zelfs in uw eigen tuin. Schakel bij overlast van de rups direct ons erkend bestrijdingsbedrijf BOFA Hoveniers in!

Bij BOFA Hoveniers helpen wij u om de processierups verwijderen tegen een erg scherp tarief. Een bestrijding eikenprocessierups handelen wij vaak al binnen 24 uur af. Ons bedrijf is betrouwbaar, snel én effectief. Wij werken alleen met echte bestrijdingsexperts met jarenlange ervaring. Daarnaast verwijderen wij de rups zonder het gebruik van gif. Zo bent u gegarandeerd van veiligheid in uw eigen omgeving.

Wat kost eikenprocessierups bestrijden bij BOFA Hoveniers?

Processierups bestrijden kosten kunt u besparen door gebruik te maken van de diensten van BOFA Hoveniers. Het is zonde om onnodig veel geld uit te geven voor eikenprocessierups preventief bestrijden, als het ook tegen een goed en scherp tarief kan! Wilt u weten wat de kosten zijn voor de bestrijding processierups? Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Daarnaast is uw gezondheid uiteraard het allerbelangrijkste en is het van essentieel belang dat verspreiding van de processierups zo snel mogelijk voorkomen moet worden. Vooral de brandharen van de rups zijn erg gevaarlijk voor de mens. De haren verspreiden zich snel via de wind en komen dan vervolgens terecht op uw huid, kleding, neus, ogen of mond. Dit kan leiden tot huiduitslag, zwellingen, jeuk en rode ogen. Mochten deze klachten erger worden, raadpleeg dan altijd een huisarts. Voor het bestrijden van deze rupsen staat ons team altijd voor u klaar.

Maak snel uw afspraak voor de bestrijding processierups

Het snel laten verwijderen van de processierups is dus erg belangrijk, daar zijn wij bij BOFA Hoveniers ons erg van bewust. Daarom kunt u van ons een flexibel inzetbaar team verwachten die secuur te werk gaat. We nemen alle veiligheidsregels in acht omtrent de bestrijding processierups. Uw gezondheid staat voorop! Daarom kunt u vaak al binnen 24 uur een afspraak met ons maken. Bezoek onze website om in contact te komen met een van onze medewerkers en wij gaan ervoor zorgen dat de plaag snel verholpen wordt!

Wat wij bieden

Scherpe tarieven

Jarenlang ervaring in het groen

Vrijblijvend advies op locatie

Binnen 24 uur een afspraak mogelijk

Verwijderen zonder gif

Professionele bestrijders